Szolnoki-Kersák Zsuzsanna
kozmetikus mester

Miért hoztam létre szépségszalonomat?

 

A különböző bőrproblémák megjelenésével felértékelődött a szakmai hozzáértés, a tudás, a vendégek igényeihez való alkalmazkodás, mindig naprakész modern arc- és testkezelések nyújtása, hatékony és magas színvonalú kiszolgálása. 11 éves kozmetikai tapasztalattal rendelkezem ezen a területen, 2006 óta egyéni vállalkozásban működöm Szekszárdon kozmetika, szépségápolás tevékenységi körben, 1 kolléganő segítségével és több tanuló gyakorlati képzésében vettem részt. Sokféle új ismerettel bővítettem tudásomat. A folyamatos fejlődés, gépek beszerzése, átalakulás, formálódás, innováció jellemez. Nagyon változatos, széles tevékenységi munkakörök palettájával rendelkező, felelősségteljes szakma, amit nagyon szeretek, és örömmel csinálom. 10 év munka után megszereztem a T.M.I.Kamara szervezésében, a szakma felső fokának MESTER szintjét. Ezáltal még többet (át)adhatok a leendő kozmetikus szakmát választó pályakezdőknek. Fontos az emberekkel való törődés, kényeztetés, magas szintű szépítés, tanítás, ami jól visszatükröződik a vendégek megelégedettsége, bizalma, pozitív véleményei, a hosszútávú együttműködésben, kapcsolatokban. Erre rá kell szolgálni!" Az ápolt megjelenés már fél siker, növeli az önbizalmat és megtisztelő másokkal szemben."

Arckezeléseink között a hagyományos kezeléstől a luxusig minden megtalálható az egyéni problémáknak megfelelően. Relaxáló kellemes zene mellett biztosítjuk a teljes kikapcsolódást (masszázs, fogyi...). A kezelések menetét lépésről-lépésre ismertetjük a vendégeinkkel, fontosnak tartom a teljeskörű tájékoztatást a nálunk alkalmazott kezelésekről, az otthoni ápolásban is segítséget nyújtunk, egyénre szabott krémeket ajánlunk a vendégeinknek, akik felismerve, hogy csak a kozmetikussal együttműködve tudják elérni az általuk kitűzött célt (bőrproblémák javulása, szép bőr megtartása). Testkezeléseinkkel a fogyni vágyóknak, cellulit (más néven narancsbőr) problémákkal küzdőknek, laza kötőszövetű nőknek, szülés után lévő anyáknak, karcsúsodni vágyóknak tudunk nagy segítséget nyújtani (Regenkezelés).

A szépség mindenkinek természetes álma. Ennek eléréséhez a kialakult ráncok kisimítására, illetve a bőr struktúrájának a javítására különböző kezeléseket végzünk.

A mozgás számomra erő, egészség és életforma is, ezzel, a speedfitnesszel csúcsformában vagyok. Fontos a jó külsőhöz a belső harmónia, a lélek nyugalma, békéje, amit most érzek kiteljesedve, hisz az arckezeléseket a szépítő, ránctalanító kezeléseket a speedfitnesszel kibővítve teljes testkezelésként alkalmazva minden szépülni, fogyni vágyó ember számára nálam elérhető, játszi könnyedséggel meg is oldható heti 1-vagy 2 alkalommal. Rendkívüli hatékonysága, a páratlan jó érzés, a rövid idő, az ín- és izület kímélés, a biztonság, a fittség, az erőnlétnövelés, az egészség karbantartása meggyőzött, rendszeresen hetente 1 vagy 2 alkalommal formába hozom magam vele.

Remélve felkeltettük érdeklődését és szívesen kipróbálná komplex szolgáltatásaink egyikét, várjuk jelentkezését! Előzetes időpont egyeztetés személyesen a szépségszalonban vagy telefonon lehetséges!

Egy görög mondás szerint: " ...a szép embereknek fél sikerük van, még mielőtt bármit is tettek volna..." - és ez ma is így van mind a privát, mind pedig az üzleti életben. Az ápolt megjelenéssel nemcsak önbizalmát növelheti, hanem a másikat is megtiszteli.

Szeretnénk vendégeink teljes megelégedésére rászolgálni.

Szeretettel várjuk Önt.

 

Szolnoki-Kersák Zsuzsanna kozmetikus mester