Body Wrapping, aromaterápiás testtekercselés


MIBEN SEGÍT AZ AROMATERÁPIÁS TESTTEKERCSELÉS?

  • A kritikus részek formálásában: a hideg -meleg hatás által súlycsökkenés és a zsírbontás gyorsulása következik be. Az eredmény azonnal centiméterekben mérhető.
  • A problémás területek célzott salaktalanításában és méregtelenítésében ( az ozmózis effektusnak és az illóolajok hatásának köszönhetően). Így különösen hatékony a cellulitisz leépítésben.
  • A bőr-és szövetfeszesség javításában a kezelt területeken.

HÁNY KEZELÉSRE LESZ SZÜKSÉGE?

Az eredmény már az első kezelés után centiméterekben mérhető, azonban látványos eredmény eléréséhez célszerű 10-12 kezelésből álló bérlet vásárlása. Ezen idő után a test körfogatából együttesen és összesen 10-12 cm csökkenés érhető el.
A kezelést heti 2-3 alkalommal célszerű végezni, de erősen petyhüdt bőr esetén akár naponta is alkalmazható. Fenntartó kezelés havonta 2 alkalom.

MI A KEZELÉS FOLYAMATA?

A kezelést egy konzultáció előzi meg melyen megbeszéljük a pácienssel mely testterületről, milyen mértékben szeretne karcsúsodni. Tájékoztatjuk a reálisan várható méretcsökkenésről, a cellulitisz és kötőszövet állagának javulásáról, valamint a kezelés méregtelenítő hatásáról. Elmondjuk, hogy a módszer tartós hatású karcsúsító eljárás, melyet megfelelő étrendi előírások betartásával jelentősen elősegíthet.
Ezután következik a kezelésre szoruló terület diagnosztizálása a kötőszövet és bőr állapotának felmérése. Felhívjuk a páciens figyelmét, hogy a kezelésre váltó fehérneműt hozzon magával, mivel a fáslizás alatt a fehérnemű nyirkos lesz.
A fáslizás megkezdése előtt centiméterrel megmérjük a kezelendő helyen a test körfogatát (a mérést a kúra befejezése után megismételjük, hiszen csak így tudjuk munkánk eredményét regisztrálni).
A kezelés során egy gélt, krémet viszünk fel a karcsúsítandó területre, majd miután alakproblémájának megfelelő aromaolajat  masszíroztunk bőrébe testét lábától melléig befáslizunk és kb. 45 percre nylon fóliával és takaróval betakarva lefektetjük. Ezen idő alatt a páciens először melegségérzetet később belső hűvösségérzetet észlel az alsó rétegekben meginduló zsírleépítés következtében. A fólia eltávolítása után záró kezelésként bőrébe egy gélt masszírozunk be.
Az aromaterápiás módszernek jelentős hatása van a petyhüdt bőrre is. Látványos az eredmény pl. azoknál akik mögött fogyókúra áll. A szövetek kisimulnak, eltűnik valamennyi csúnya és kellemetlen bőrránc, a lógó has, s a bőr megszépül. Ugyanígy kiváló eredmény érhető el a műtéti zsírleszívás után megereszkedett petyhüdt bőr esetén is.
A kezelés hatására ténylegesen a tápértékek négyszeres égetése jön létre közvetlenül a problémás helyeken, de csak akkor, amikor kevés tápérték van a vérben. Ezért nagyon fontos, hogy ezzel a karcsúsító kezeléssel egyidejűleg kalóriaszegény,és ballasztanyagokban gazdag diétát alkalmazzunk.
Fontos, hogy a kezelés előtt legalább 4-5 órával ne vegyen magához szilárd táplálékot, viszont igyon min. napi 2-3 liter vizet. A fokozott folyadékfelvétel nemcsak a méregtelenítést és zsírlebontást segíti elő, hanem fokozza a jó közérzetet és csökkenti az éhségérzetet.

MIRE KELL ÜGYELNIE A KEZELÉS UTÁN?

  • 3-5 óráig ne tusoljon vagy fürödjön
  • A kezelés előtti nap tudatos táplálkozással elősegítheti az eredményt (rizsnap, zöldségnap, gyümölcsnap, stb.)
  • Az alkoholról a teljes kúra idejére le kell mondani. Amennyire lehetséges, a kávéfogyasztást is erősen csökkenteni kell. Fontos, hogy sok vizet igyon, vagy salaktalanító tisztító teákat.
  • Kezelés előtt és után feltétlenül igyon meg egy pohár vizet.
  • Mozogjon többet, már napi fél óra séta is elősegíti a zsiradék lebontását.

Áraink:
Egy alkalom  4 500.- Ft
Bérlet 10 alkalom 40 000.- Ft

A kezelés relaxáló hatása sem elhanyagolható! A kényelmes helyzetben eltöltött egy-másfél óra alatt lelkileg is feltöltődünk. A relaxáló hatáshoz hozzájárul a kellemes, nyugodt környezet, és a lágy, megnyugtató zene. Az alkalmazott illóolajok harmóniát keltő, gyógyító, nyugtató hatással vannak lelkünkre, ezért vidámnak, szinte kicseréltnek érezzük magunkat egy-egy kezelés után.

Kinél alkalmazható ez a kezelés?

Az aromaterápiás testtekercselés mindenki számára alkalmas, akinek az alakjával problémái vannak. Alkalmas továbbá cellulit leépítésére, a bőr tapintásának finomítására, a nyúlási és terhességi csíkok, hízási és fogyási bőrproblémák kezelésére, a laza, lógó bőr feszessé tételére. (haskötény esetén a 18 cm-es körfogat csökkentési eredmény sem számít ritkaságnak). Kiváló bármilyen diéta segítésére, salaktalanító- és méregtelenítő kúra, valamint gyógyböjt kiegészítő kezeléseként alkalmazva.

Kinél nem alkalmazható ez a kezelés? Általánosan elmondható, hogy a módszer használatát nem javasoljuk súlyos betegségek esetén, diabetesz I., keringési- légzési- és szívproblémák esetén, terhesség és szoptatás, valamint menstruáció ideje alatt, lázas állapotban, intenzív allergiás reakciók esetén.

Amennyiben bármilyen kétsége van a kezelés végezhetőségét illetően, vagy orvosi kezelés illetve gyógyszerezés alatt áll, feltétlenül fontos, hogy konzultáljon orvosával a kezelések megkezdése előtt.